Home

Je Gezondheid is goud waard.
Meestal worden we hiervan bewust als de klachten komen.
Hoe komt dat nu en wat kunnen we er zelf aan doen? In deze tijd van overvloed valt het niet mee om gezonde keuzes te maken als het om gezondheid gaat.

Het aanbod via media is overweldigend en reclame zet ons vaak op het verkeerde been. Dit kan onze geestelijke en lichamelijke gezondheid behoorlijk onder druk zetten, met alle gevolgen van dien. Dat gezondheid verder gaat dan alleen voeding wordt steeds duidelijker. Een goede lichamelijke en geestelijke balans, is van belang om op een gezonde manier met de huidige maatschappelijke druk te kunnen omgaan.

Leren voor je gezondheid® 
Voor meer grip op eigen welzijn. Kennis, informatie en behoefte zijn bepalende factoren om gemotiveerd te zijn en meer verantwoording voor eigen gezondheid te dragen.
In 2002 is, als antwoord hierop, het programma Weet hoe je eet® geschreven. Duizenden mensen hebben de positieve resultaten hiervan kunnen ervaren. Dit smaakte naar meer en het werd steeds duidelijker, dat er groeiende behoefte is aan praktisch toepasbare kennis en informatie.

Preventie en het ondersteunen van eigen gezondheid is nu noodzakelijker dan ooit te voren. In 2011 zijn we hiermee begonnen en de resultaten waren dusdanig, dat het ons motiveerde, de volgende stap te zetten. Het resultaat is prachtig geworden. Precies zoals we het bedoelen. Mensen helpen zichzelf te helpen.

Leren voor je gezondheid® richt zich op 3 unieke punten:

- Kennis delen d.m.v lezingen, cursus en training
- Uniek vitaliteitsprogramma, gericht op duurzame gezondheid
- Coachen op maat


Leren voor je gezondheid 3.0 - Copyright 2012