Coach

De coach heeft de belangrijke taak om je effectief te ondersteunen en begeleiden, zodat het gewenste resultaat wordt behaald.
Hierin staat gezondheid en kwaliteit centraal. De coach is goed opgeleid en officieel gecertificeerd. Onderdeel hiervan is dat de coach regelmatig cursussen en trainingen volgt. Uniek is dat iedere coach ervaringsdeskundig is. Dit betekent dat men zelf het programma heeft gevolgd.
Het is belangrijk dat de coach een gezonde dosis eigen ervaring heeft. Voordat je gaat starten met het programma vindt er een uitgebreide intake plaats. Hierin staat behoefte, doel en kwaliteit centraal. Misschien herken je iets van jezelf in het onderstaande?

Ik wil snel en zelfstandig mijn doel bereiken en denk dat ik niet tot nauwelijks hulp nodig zal hebben.
Actie en overzicht horen bij jou. Je wilt zonder poespas weten, hoe en op welke manier je jouw doel kan bereiken. Hier spelen we graag op in. Met de coach maak je een plan van aanpak die bij je past.

Eerst zien en dan geloven…en is het wetenschappelijk onderbouwd?
Je wilt op effectieve en efficiënte wijze controle houden over je lichaam, om op de lange termijn, te kunnen genieten van blijvende vitaliteit en stabiliteit. Het is goed dat je kiest voor professionaliteit. Dit is ons vak en we streven altijd naar goede onderbouwingen vanuit de klinische Psychische Neuro Immunologie (kPNI). Hier maken we jou zoveel mogelijk deelgenoot van, want dat is leren voor je gezondheid.

Ik heb al zoveel geprobeerd, hoe ik weet of dit me zal helpen?
Je mag erop vertrouwen dat je samen met je coach, voor een gezond en blijvend resultaat gaat. Persoonlijk advies en ondersteuning helpen je hierbij, om stap voor stap en op een eenvoudige manier naar het gewenste resultaat toe te werken.

Welk doel je ook hebt, wij nemen ons vak serieus en voor ons is ieder mens uniek. Dit is coachen op maat.
Coaching kan persoonlijk, via internet of een combinatie hiervan. Naast individuele communicatie met de coach, ondersteunen we ook d.m.v. dagberichten. Door middel van deze berichten spelen we in op de voortgang van het proces en dragen we ook op deze manier bij aan kennis, inzicht en daardoor meer motivatie.


Leren voor je gezondheid 3.0 - Copyright 2012